Právo na zabudnutie

Túto možnosť použite, ak chcete odstrániť Vaše osobné a iné údaje z nášho obchodu. Nezabudnite, že tento proces odstráni Váš účet, takže sa už nebudete môcť prihlásiť a účet používať.

Vaša emailová adresa



Ako to funguje?
Obdržíte e-mail s odkazom, ktorý po kliknutí odstráni všetky údaje, ktoré v súvislosti s Vašim účtom ukladáme. Ak niektoré údaje nie je možné odstrániť, budú tieto údaje anonymizované. Odkaz bude aktívny 2 hodín.